(Catre pagina de Obiective)

Scopul proiectului este de a studia oportunitățile și capacitățile metoda de spectroscopie laser fotoacoustica în domeniul științelor vieții pentru detectarea și măsurarea urmelor gazelor la concentrații foarte mici (parti per trilion in volum = 10 ^ -12atm) folosind un laser cu CO2. Tehnicile de detectie a urmelor de gaz sunt non-invazive, instrumente importante pentru aplicatii, cum ar fi diagnosticarea respirației, supraveghere si securitate la locul de muncă, masuratori de calitate a aerului, monitorizarea atmosferică si monitorizarea în timp real.
Studiul nostru se va concentra pe aplicații moderne de impact mare pentru calitatea produselor alimentare, cum ar fi monitorizarea de iradiere și toxicitate, expunerea la temperaturi ridicate, efecte de inundații și secetă, efecte de congelare ale hormonului de creștere (analiză de etilenă în fructe și legume organice versus non-organic), precum și diagnostic medical pe baza unei analize de aer expirat. Vom analiza aer din respirație pentru două condiții de tratament (terapie cu raze X și hemodializați) și un domeniu de prevenire a fumatului ( efectele țigărilor electronice versus tigarile traditionale).
Îmbunătățirea sistemului de programare si automatizare software completă ar putea conduce la un dispozitiv foarte compact, care poate intra în dotari la centrele agricole din mediul rural și unități de tratament regionale, reducerea costurilor fiind importanta în termeni de bani și timp a resurselor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2013 INFLPR Bucharest, Romania. All rights reserved.
Webmaster: Mihai Patachia. Best viewed: 1024 x 768.